Cyber Monday hos ÖHAND / DESIGN ANITA TINGSKULL med start 27 november 2017

Black Friday är riktigt stort. I USA är denna fredag en klämdag då många är lediga och ger sig ut och handlar till mycket förmånliga priser. Julhandeln brukar man säga börjar på riktigt just den här helgen. Här i Sverige är vi inte lediga denna fredag, men vi har tagit till oss traditionen ändå. Följande måndag – efter Thanks Giving som det är i USA denna helg – har kommit att bli webbutikernas stora readag. Den kallas Cyber Monday.

På norra Öland är det mörka kvällar nu, så kanske jag borde ta till mig Black Fridaytraditionen. Men nej, det är nog inget för mig känner jag. Däremot tar jag upp Cyber Monday, eller som jag kallar den; CYBER MÅNDAG. Därför att även om jag fysiskt finns på norra lilla Öland så finns jag i cyberrymden som andra webbutiker. Premiär alltså för ÖHANDs förmånliga priser som räcker ända fram till jul. Det här är mitt upplägg;

 

Prissänkningar med 25% eller mer med Cyber Monday +plus!

Med start 27 november erbjuder jag en utvald vara till ett förmånligt pris du inte kan motstå. Du har två dagar på dig att beställa denna vara innan den återgår till normalpris igen. Därefter erbjuder jag en ny vara till ett lika förmånligt pris, som du kan beställa under två dagars tid. En tredje vara kommer att dyka upp efter den, en fjärde, och så vidare. Det blir således en form av lucköppning fram till jul, där du inte i förväg kan gissa vilken vara som härnäst kommer att dyka upp till bra pris i min webbutik.
Jag levererar dina beställda varor omgående och håller tummarna för att även de sista beställningarna hinner fram i tid till julafton (den 19/12 är sista dagen för beställning till förmånligt pris). Jag levererar så långt lagret räcker. Observera att lagret är begränsat!

Så, välkommen in och shoppa – på amerikanskt cybervis!
/ Anita Tingskull, formgivare ÖHANDTill ÖHANDs Webbutik - Klicka!

 

#cybermonday #cybermandag #adventskalender #lucköppning #rea #formanligapriserhosohand #reahosohand #kvalitetsrea #handmadeonoland