2021 LEDER JAG INGA AKVARELLKURSER
UTAN INVÄNTAR EN TID DÅ MAN KAN LEVA NÅGORLUNDA NORMALT IGEN.

Däremot är du hjärtligt välkommen att besöka galleri och butik under mina ordinarie öppettider året om — som är vardagar 10-16.
Vi hoppas på bättre tider framöver, till dess — ta hand om dig och dina nära!

Trädgården i blom

Akvarellkursen är förlagd till Anita Tingskulls ateljé och galleri i Södvik med omedelbar närhet till en gammaldags trädgård, en liten oas med fruktträd och mormors blommor. Vi varvar inomhusövningar med utomhusmotiv. Just utanför galleridörren finns en solhörna för givande samtal och avslappnande pauser i arbetet.
Södvik är en pittoresk liten by med kringbyggda gårdar längs bygatan. Här finns gedigna portvalv, grönska, alvarmark och väderkvarnar. I byn finns bageri, pizzeria och gästgivaregård. Närheten till havet är två kilometer i såväl östlig som västlig riktning. I kustbyn Sandvik (2 km) finns restauranger samt matvarubutik.
Södvik ligger 27 km norr om Borgholm, alltså på natursköna norra Öland.

 

Gör verklighet av det du alltid drömt om – lär dig måla akvarell i en härligt avstressande miljö!

Med handledning av Anita Tingskull varvar vi under två dagar inomhusövningar med utomhuspraktik i ateljé, galleri och trädgård. Eftersom grupperna är små är din tidigare erfarenhet mindre viktig, det finns gott om utrymme att stötta var och en individuellt utan press.
Vill man vidga vyerna kan man ge sig iväg i byn och hitta härliga motiv. Är gruppen överens kan vi också bege oss till havet och måla, kanske dag två, när vi blivit ”varma i kläderna”. Framåt fyratiden avrundar vi och har en genomgång av dagens uppgifter, vilket brukar leda till både uppmuntran och fina tips att ta med sig.

Tid: Torsdag 10.00-16.00, Fredag 10.00-16.00

Antal deltagare: Minimum 3 / Maximum 6

Kurskostnad: 2.000:- / person.

Bokning: Kursen bokas här och betalas i förskott. Bokningsbekräftelse skickas via mail, samt vidare info kring kursen.

Medtages: Akvarellfärger, akvarellpapper, småbitar av papper, penslar och målartejp mm. Varma kläder.

Är ni en grupp som vill boka kursen tillsammans?
Gör då bokningen genom en person och boka samtliga önskade platser i en och samma order (max 6). På så vis säkrar ni att samtliga deltagare får plats vid ett och samma kurstillfälle. Ekonomin får ni då göra upp sinsemellan och jag kan tyvärr inte dela upp betalningen mellan er.

Är ni fler än sex personer i gruppen?
Gör då istället din förfrågan via telefon, se nedan.

Välkommen att slå mig en signal när du har några frågor!
Anita Tingskull, telefon 070-63 00 757

 

Öland i midsommartid