Keps kort skärm ÖHAND
 
Söker du någonting utöver det vanliga?
Någonting som får dig att känna dig unik?
Någonting med extra finess?
Som stärker din personlighet och ger näring till din attityd?

 

ÖHAND handtillverkar unika kepsar
– i eget snitt med personlighet och stil

Mina kepsar håller högsta kvalitet och ingen keps blir den andra lik, därför att jag handplockar mina tyger av högsta kvalitet – gärna tvättade återbrukstyger, stuvar och andra bitar ur mina gömmor – innan jag skär till en keps.

 

Om kepsen är slut i lager är allt i sin ordning

Varje uppsydd keps är unik hos ÖHAND. Det betyder att, ganska ofta håller jag en speciell tygstuv i mina händer, som endast räcker till en enda keps. Och jag syr kepsen med glädje, för det är just det som driver mig, tanken på att en, endast en person kommer att bära denna keps. I Sverige, i världen, i hela universum. Och den personen skulle kunna vara du.
Men sörj inte om just din favorit försvinner utan att du hinner med. Du får en ny chans –  med ett annat unikt tyg! Var så säker, för det här är den sanna glädjen bakom mitt skapande. Att få skära till nya unika produkter.