ÖLAND SPIRAR 8-10 MAJ 2020

posted in: 2020, AKTUELLT | 0

Öland Spirar hos ÖHAND / Design Anita Tingskull 2018Välkommen till Anita Tingskull under Öland Spirar!

Öppet:
Onsdag 10.00 – 16.00
Torsdag 10.00 – 16.00
Fredag 10.00 – 16.00
Lördag 10.00 – 16.00 och
Söndag 10.00 – 14.00


I år är ett annorlunda år.

Öland Spirar är tyvärr officiellt inställt på Öland. Jag tänker som så, du som redan finns på ön kanske vill se dig om på ett förståndigt sätt. Jag tror att hos mig i Södvik kan vi mötas utan att trängas i år. Det är ju också möjligt att slå sig ned i trädgården en stund, medan eventuell köbildning luckras upp.
Lyckligtvis sammanfaller också våren med takbyte i min butik. Därför har jag flyttat ut till mitt rymliga galleri. Där har jag nu en ”coronasäker” långmarknad med alla mina alster samlade. Här finns mina akvareller med stor variation på motiv i olika format. Här hittar du mina glädjespridare Baddamer, handtryckta katter och vädertåliga vepor. Du hittar mina handsydda läderbälten, nyckelringar i läder, unika handsydda textilkepsar av återbruk, väskor, lavendelpåsar med mera från egen ateljé. Dessutom brickor och kökshanddukar samt en stor mängd konstkort och mycket mycket mer.
Här köper du också ÖLANDSSPELET® Alvarligt talat – ett socialt kunskapsspel från ÖHAND som tillverkas här från idé till färdig produkt.
Förhoppningsvis har jag även fått hem min nya fina Öländska kortlek till dess.

Vill du slå mig en signal i förväg och kolla läget, når du mig på 070-63 00 757

Välkommen till mig önskar Anita!