I Påsk ses vi på Strand i Borgholm

posted in: 2019, AKTUELLT | 0

Ölandsspelet och jag på väg på turné igen

I Påsk drar vi iväg på turné igen Ölandsspelet® Alvarligt talat och jag. Denna gång för att visa upp oss och för att sälja förstås. Turen går den här gången lite längre bort, ja, faktiskt ända till Strand i Borgholm – dit du är välkommen att känna och klämma på Ölandsspelet. Och naturligtvis provspela om du har lust!
Jag kommer alltså inte visa några målningar denna gång utan har bestämt mig för att endast visa Ölandsspelet, för det är ju det jag sysslat med under större delen av denna vinter. Däremot finns ju många, många andra konstverk att njuta av under Påskhelgen på Strand.
Jag kommer ha femtontalet spel med mig i bagaget, så passa på om du då vill bära hem ditt eget spel omgående. I annat fall kommer jag självklart ha med mig en bokningslista du kan skriva upp dig på.
Vernissage är på Långfredagen klockan 11.
Därefter är det öppet lördag och söndag 11-16.

Väl mött!
/ Anita Tingskull