Får jag presentera några julklappstips från ÖHANDs ateljé?

Här kommer ett litet axplock. Hos ÖHAND hittar du naggande goda små och stora ting i egen unik design. Prylar du inte finner i var mans hem. Produktionen är småskalig och kvalitativ och oftast finns en enda eller ett fåtal av samma vara. (Reservation för slutsäljning)
Välkommen in i min webbutik! Sitt bekvämt hemma i din soffa och handla presenter och klappar – eller kom förbi min butik och galleri i Södvik på norra Öland där du både kan känna och dofta på mina produkter. Öppet alla vardagar 10-16.
Pssst! Ett tips. Jag har även presentkort i olika valörer i min webbutik. Perfekt för den som du tror redan har allt.

Vänligen Anita Tingskull, formgivare ÖHAND

 

Glada hemtextilier med mina Baddamer!
Hållbar förvaring i läder, egen design förstås.
Helt handtillverkade läderbälten av högsta kvalitet.
Personlig keps i egen design och ateljésömnad.