Välkommen till KONSTRUNDAN med konstlotteri i helgen!

posted in: 2013 | 0

Lördag 20, Söndag 21, Måndag 22 och Tisdag 23 juli pågår KONSTRUNDAN på norra Öland.
Då är mina öppettider 11.00-18.00
Läs mer om oss som deltar på www.olandskonst.se
Välkommen till fyra sköna dagar i konstens tecken på norra Öland!

Konstlotteri under KONSTRUNDAN 2013 – en kul och spännande nyhet!
Hos de flesta konstnärer i Norra Ölands Konstnärsgille pågår under KONSTRUNDAN ett konstlotteri. Du kan vara med i en eller flera utlottningar under dessa dagar. Du köper då en lott eller flera lotter hos den konstnär du skulle vilja vinna ett större verk av. Där du köper din lott deltar du i dragningen. Lottpris och vinstslant kan variera från konstnär till konstnär.
I mitt lotteri har du chans att vinna valfri konst eller valfri vara bland mina handsydda textila alster eller läderprodukter. Värdet på mitt presentkort är 1.000:-. Det finns totalt 10 lotter hos mig och bara en lottägare blir den lyckliga vinnaren av presentkortet.
Hos mig är varje lott är en originalakvarell i miniformat. När du köper en av dessa akvareller blir du automatiskt lottägare och deltar i min dragning. Lottpriset är 150:-.
Läs mer om mitt konstlotteri här! 
Lotterna släpps klockan 11.00 på lördag! Häng på låset! 

Vinnare kommer att publiceras på denna sida
samt på min facebooksida ÖHAND / Design Anita Tingskull
Väl mött!