Handsytt läderbälte från ÖHAND – till fest, till vardag och till fritid

posted in: Okategoriserade | 0

Svart handsytt läderbälte från ÖHANDNär jag formgav mitt läderbälte var tanken att det skulle bli ett bälte att nöta på livet ut. Ett bälte som överlever jeans efter jeans och som bara blir snyggare och skönare med åren. Ett verkligt kvalitetsbälte blev det också med sina superstarka sadelmakarsömmar och att det är skuret av vegetabilgarvat läder av prima kvalitet. Därför kostade jag även på mig att specialbeställa söljor i metall med min egen signatur.

Idag när jag ser bältet trätt i finbyxor inser jag att det är just söljan som ger det där lilla extra till outfiten. Jag har skapat ett bälte med attityd. Attityd och styrka. Att bältet är helt handtillverkat gör att du kan få ditt bälte i exakt den längd du önskar, antingen du lägger det över höften eller om du hellre vill markera midjan.

Svart handsytt läderbälte från ÖHANDMitt bälte finns att beställa i svart eller rödbrunt läder. Även andra önskemål tas gärna emot.
Välkommen att kontakta mig för exakt längd!

Läs mer detaljer om mitt fina läderbälte här
Och om bältet i brunt läder här
Se även en variant på spänne här
Dessutom kan du läsa mer om mina läderarbeten här

Stort tack till Hanna som lånade ut sin mage en av de sista sommardagarna på vårt smultronställe på norra Öland.
Anita Tingskull
Formgivare ÖHAND