Med kofferten full av nysydda fesar…

posted in: 2013 | 0

…far jag mot Kalmar och
Mat & Hantverksmässan
i Giraffens Köpcentrum
där jag deltar i helgen.

Lördag 25 maj

kl 10.00—15.00.

Sedan fyller jag ytterligare kofferten med nya handsydda iPhonefodral i många olika färger och material, såsom vaxduk, galon, skinn och vadmal, och även nya ”Smart Party”– iPhoneväskan i tyg – med plats för betalkort – ska få sin rättmätiga plats på marknadsbordet. Dessutom fyller jag på med mobilsnoddar, armband, lavendelpåsar, nyckelringar, stenpåsar, kulpåsar och annat smått och gott från butik ÖHAND.

Våren spirade alldeles extra i år och några nya fesar fick ta plats i mitt sortiment. Modellen är densamma som tidigare bara att temat blommor fick extra stort utrymme detta år 2013. Blommor kändes helt rätt.

Min fes passar perfekt i vårträdgården -som skydd mot solsting eller friska vindar – eller om du hellre vill använda den till fint, mina välsydda fesar passar minst lika bra där!

 

 

 

 

Varje exemplar av mina handsydda fesar är unikt. Det innebär att det finns en enda fes uppsydd av detta tyg och du blir ensam om att ha en sådan fes.

När jag syr är min grundregel; alla tyger tvättas först i 60° före tillskärning – för att undvika obehagliga överraskningar efter tvätt.

 

Varje mönsterdel zickzackas separat innan ihopsömnad, vilket ger högsta kvalitet på hållbarhet.
Alla mina fesar är fodrade med matchande tyg i skön kvalitet.

 

 

 

Där våren spirar, spirar kreativiteten!
ÖHAND är kvalitet som håller i längden.


Vi ses i Giraffen på Lördag!

Välkommen!