Njut av min prunkande trädgård!

posted in: 2013 | 0

Här kan du strosa omkring och njuta av min lilla oas mitt i den pittoreska
byn Södvik. Trädgården är som vackrast nu.
Slå dig ned en stund för en fika eller bara kika på min konst och prova
mina funktionella textila alster.
Mina öppettider är vardagar 10-16.
De fredagar Kalvhagen (snett över Svintorget) har evenemang försöker
jag hålla öppet fram till uppträdandet startar – du ser min Öppet-flagga
från bygatan.
Övrig tid – ring 070-63 00 757 – så bokar vi tid! Välkommen!

Butik ÖHAND har öppet!Stolta alunrot vid sidan av kattmyntaStilleben på gårdsplanenKaffe och frasiga lavendelflarn 30:-Här stannar tiden för en stundStilleben kring gårdspumpenEn rosa del av rabattenTa en fika i det gröna!Lavendel på gång till mina flarn!Jag önskar jag kunde förmedla den här rosens doft till dig!