Kudde med Baddamer från ÖHANDNu lanserar jag en ny produkt – mina lättskötta sommarkuddar

När jag själv beger mig till stranden har jag ofta med mig något att sysselsätta mig med, kanske en bok eller ett lite lagom komplicerat korsord. Det är med tanke på alla härligt lata dagar vid havet jag i år tar fram den här praktiska och roliga kudden.
Kudden är liten till formatet, är välstoppad men väger ändå minimalt. Dessutom är den både snygg och lättskött. Den är helt enkelt den perfekta följeslagaren på semestern. Eftersom hela kudden är tvättbar klarar den både sand och våta sommarflätor.
För visst är det så sommarlivet ska vara – lättsamt och bekvämt.

Vill du hellre använda kudden som en somrig accessoar i ditt hem, så går även det alldeles utmärkt. Som enstaka färgklick, eller varför inte krydda lite extra med en hel strand av livsbejakande baddamer i sommarsoffan.

Kuddfodralen är handsydda av ekologisk bomull. De är blixtlåsförsedda med uttagbar tvättbar innerkudde.

En liten men naggande god förstakollektion finns just nu uppsydd, så passa på!
När dessa tar slut blir kudden en beställningsvara från väveriet, vilket medför längre leveranstid.

Beställ din kudde här!