Nu har ljuset vänt!

posted in: 2019, AKTUELLT | 0

Underbart, nu har det vänt. För var dag får vi nu uppleva ljuset en liten stund extra, speciellt klara dagar som den här. Faktiskt kan man också redan känna värmen av solens strålar – i lä i någon hörna. Det ger mig nytt hopp om en annalkande vår. Bit för bit vaknar jag ur min vintersömn och börjar planera framåt för detta nya år — 2019.
Jag finns tillgänglig med mina ÖHANDprodukter året om i min webbutik. Och är det något du saknar, som du kanske sett hos mig i butik eller galleri, är du välkommen att kontakta mig. Jag har också öppet alla vardagar för dig som befinner dig på Öland.

Den riktiga besökssäsongen drar igång till Öland Spirar. Förra året här var en toppenhelg med fantastiskt vårväder och massor av intresserade besökare och kunder. Avslutningen på besökssäsongen är även detta år vid Ölands Skördefest — vilken också överraskade mig i fjol med så många nyfikna besökare. Många för mig helt nya.

Mellan Öland Spirar och Ölands Skördefest erbjuder jag i år, förutom att jag håller öppet, fyra kurstillfällen med akvarellmåleri — med början i juni och avslut i augusti. Jag tar upp till sex deltagare med personlig handledning vid varje kurstillfälle. Passa på att boka din sommarkurs nu innan platserna tar slut!

På återhörande!
Anita Tingskull
Konstnär och formgivare ÖHAND