Nu kan du beställa ÖLANDSSPELET® Alvarligt talat i min webbutik!

posted in: 2024, AKTUELLT | 0

Populära ÖLANDSSPELET® Alvarligt talat fyller under våren fem år.
Det har varit fem fantastiska år, med mycket kontakter, många härliga samtal kring Öland både i min galleributik ÖHAND i Södvik på Öland och på de marknader jag har fått förmånen att visa upp mig.
Och det har varit fem underbara spelår – även för mig som skapare av spelet. Det är fantastiskt att möta lite motstånd bland mina kunniga spelvänner. För trots allt är det ju så att en del svar på frågorna faller i glömska med tiden. Man kan inte kunna allt. Inte ens jag.

Vad som är nytt för 2024 är att spelplanen numera är vikbar. Den viks två gånger och blir i det snaraste kvadratisk i ihopfällt läge. Det blir snyggt och enkelt att förvara spelet, antingen du väljer den färgglada nedre delen utåt – eller stilrent svart, som matchar den tillhörande spelasken. Dessutom blir ju spelet enkelt att ta med, vare sig du ska bort på spelkväll, eller far hem till din vinterboning eller vice versa.

Spelasken för 2024 innehåller etthundratjugo frågor inom dessa fem ämnesområden, plus chanskort. Åtta kvarnmarkörer, åtta kvarnägarbevis, protokoll, tärning och gångstenar. Självklart finns här också en handledning i spelasken.

Trevligt spelår önskar
Anita Tingskull, formgivare och spelcoach

 

Läs mer om och beställ ÖLANDSSPELET® Alvarligt talat här!