Öländsk Sandgroda – sy själv med dina barn eller barnbarn!

Öländsk sandgroda - sy själv och fyll med doft från din favoritstrand - ÖHAND / Design Anita Tingskull

Sy din egen mysgroda och fyll med väldoftande sand från din favoritstrand
– ett härligt minne att ta med hem från semestern!

Min nydesignade groda leder lätt tankarna till sextiotalets ärtgrodor du säkert sydde i slöjden. Då inga ärtgrodsmönster längre finns att tillgå på marknaden, gjorde jag slag i saken och ritade en egen öländsk groda. Och jag tog min groda till en ny nivå genom att istället fylla den med sand. Insidan är fodrad med ett sandtätt tyg, medan du på ovansidan och ryggen väljer tyg efter smak. Köp hela paketet och sy din egen groda. Inspirerande och kul avkoppling, kanske en regnig dag.

Mitt sömnadspaket innehåller: mönster, utförlig sömnadsbeskrivning, sandsäkert tyg till inre del, yttertyg till ryggen samt påsen allt är paketerat i, som du kan samla sand i från din bästa strand.

Maila eller ring mig för beställning, så skickar jag omgående!

Lycka till!

Sy din egen groda - mönster och tyg i smart förpackning!
Mönster, sömnadsbeskrivning samt tyg till ovan- under- och innerdel ingår i min smarta förpackning. Påsen allting ligger i kan du använda till att samla sand att fylla grodan med. Det gröna tyget till vänster är en färgvariant som är aktuell just nu.