Öppet i butik ÖHAND för säsongen!

posted in: 2013 | 0

Jag har nu öppnat för säsongen. Väggarna i Alices Garage är fyllda med akvareller och i butik ÖHAND hittar du årets nyheter bland fesmössor och iPhonetillbehör som fodral och snoddar och nya mobilväskan Smart Party med plats för kreditkort (scrolla ned för att läsa mer om den).
Mina öppettider är
Vardagar 10-16

 

 

En nygammal produkt jag presenterar i år är den populära förvaringstriangeln. 2013 är den uppsydd i vaxduksmaterial. Även insidan är fodrad med vaxduk och alla sömmar är dolda.

Min läckra triangel passar utmärkt att ta med till havet i sommar. Den skyddar alla dina små prylar mot stänkt och skvätt!

 

 

 

 

Nytt för året är också min mini-micro-antikloppis inne i butiken, som jag fyller på efter hand under sommaren. Just nu finns till exempel ett antal udda och läckra kaffekoppar och tekoppar. Och en stor urna från Bo Fajans.

 

Välkommen in när du har vägarna förbi Södvik!