Under vintern 2016 målade jag med stor inspiration ett antal porträtt i akvarell som ställdes ut i mitt galleri under sommarsäsongen samma år. Många besökare har sett utställningen och nu behöver jag göra plats för nytt i mitt galleri.
Därför säljer jag nu dessa porträtt till högstbjudande

Ingen skulle nämligen bli gladare än jag om varje målning fick ett ordentligt hem att komma till, och få glädja någon annan. Kanske i ett vanligt hem, eller kanske i en klubbstuga eller i en föreningslokal?


Så här går du till väga
Antingen kontaktar du mig via telefon, mail eller facebook och lämnar ditt bud.
Eller kommer du hit till mitt galleri och tittar först innan du lägger budet.
Startbud för var och en av målningarna är 500:-
(Ordinarie utpris låg på 2.500—4.500:- vid utställningen förra säsongen)
En regel jag vill tillämpa är den att om två bud konkurrerar, vinner alltid den som är avporträtterad eller dennes familj/släkt.
Ditt bud är bindande när du fått bekräftelse från mig.
Sluttid för försäljningen är lördag 13 maj kl 14.00.


Jag använder alltid Winsor & Newtons akvarellfärg i konstnärskvalitet. Mannen med svarta linnet och han i bilen är 25×25 cm. Övriga målningar är 50x50cm inkl ram. Samtliga målningar är försedda med passepartout och handtillverkad vitlaserad träram från orten. Ingen IKEA-kvalitet således.