Skicka en vinterhälsning till någon du tycker om!

posted in: KONSTKORT | 0

En vinterhälsning från ÖHAND / Design Anita TingskullI dagarna har jag tagit fram ett nytt konstkort med tanke på juletid och kommande vintermånader.

Just som jag sitter och skissar upp motivet kommer en ståtlig domherre in i min trädgård för att dricka vatten. Hans varmröda bröst glänser i morgonsolen. Medan jag plockar fram mina akvareller och börjar måla funderar jag på om det här är ett av mina första vintrigare motiv sedan jag startade min verksamhet 1997 på norra Öland, verksamheten som från början var enbart ett sommargalleri. På den tiden fanns det ingen anledning att måla vintermotiv för de var nästintill osäljbara under sommaren. Idag har mitt konstnärskap utvecklats till en åretruntverksamhet.
Så varför inte måla lite vinter också?

Konstkortet döper jag till ”En vinterhälsning” då det går att använda under alla vintermånader och inte bara för julhälsningen.
Formatet är något större än A5.

”En vinterhälsning” finns till försäljning i butik FORM ÖLAND i Borgholm från och med idag.