Tvillingarna Tingskull i vinterkeps från ÖHANDTrotsa väder och vind i min unika vinterkeps

Modellen är helfodrad och har ett yttertyg i en fantastisk manchester. Den har en smart skärning som gör att du snabbt konverterar den till ett verkligt pansar mot nariga vindar kring öron och nacke.
Min keps håller en förnämlig kvalitet eftersom varje mönsterdel är tvättad och zick-zackad före ihopsömnad. Dessutom är varje söm förstärkt med en stickning, såväl inuti som utanpå kepsen.
När du beställer din unika keps av mig syr jag upp den efter dina personliga mått i min ateljé. Jag erbjuder för närvarande kepsar i bredspårig manchester i färger som mörk choklad och gräddkola. Fler färger som inom kort blir tillgängliga är sand, varmgrå och vintervit. De här utvalda tygerna finns endast i ett väldigt begränsat lager.
Tror du att det blir en mild vinter, finns det också möjlighet att beställa din keps utan öronlappar – de är också riktigt snygga!
För mig är du unik – det är du som är min drivkraft i skapandet!
Välkommen till min nya webbutik!

Anita Tingskull
Formgivare ÖHAND

PS. Bland mina första hundra webbkunder kommer jag att dra två personer som vinner varsitt presentkort – värt 250:- – som du kan använda nästa gång du handlar hos mig.
Vill du vara med på dragningen? Notera det i meddelanderutan när du beställer!