Tack härliga kunder och besökare!

posted in: 2018, AKTUELLT | 0

Öland Spirar hos ÖHAND / Design Anita Tingskull 2018

Öland Spirar bjöd ett fantastiskt väder med högsommarvärme och strålande sol. Många var ni som besökte mig i Södvik under helgen. Många härliga möten blev det med både nya och gamla kunder. Humöret var på topp och affärerna gick strålande. Detta gläder mig mycket, det ska du veta. En helg att minnas när jag nu sitter i min verkstad och skapar. Därför vill jag rikta ett stort TACK till alla och envar som förgyllde min Spirarhelg.
Idag är Södvik folktomt och stilla igen, och jag ser fram mot nya möten i sommar!
Mina ordinarie öppettider nu är vardagar 10.00 – 16.00, fast skulle du komma förbi någon annan tidpunkt är du välkommen att slå mig en signal så öppnar jag!

Vänligen Anita Tingskull, konstnär och formgivare ÖHAND

Öland Spirar hos ÖHAND / Design Anita Tingskull 2018
Tre glada tjejer provar målarbok i solen