Tre unika vårnyheter från min ateljé

Ateljésydd unik tunikaklänning i fantastiskt vintagetyg
Unika Tunika Grön Tulpan – klicka här och läs mer om den!

Bjuden på en alldeles speciell vårfest?

Min tunikaklänning passar för alla tillfällen i vår och sommar då du vill vara unik och känna dig välklädd, trots den nätta skärningen. Från min syateljé presenterar jag nu tre tunikaklänningar. Tyget jag valt till dessa plagg är riktiga rariteter – helt oanvända vintagetyger från mina gömmor. Varje tunikaklänning är därför helt unik och finns endast i ett exemplar.
Läs mer om mina tunikaklänningar här och se detaljerna som gör den till något alldeles extra.

Unika Tunika – för dig som vågar!

 

Ateljésydd unik tunikaklänning i fantastiskt vintagetyg
Unika Tunika Pion – klicka här och läs mer om den!
Ateljésydd unik tunikaklänning i fantastiskt vintagetyg
Unika Tunika Lila Tulpan – klicka här och läs mer om den!