VÅRNYHETER 2018

posted in: 2018, AKTUELLT | 0

BaddamsnecessärNär termometern plötsligt skjuter upp på plussidan och luften vibrerar en ljuv symfoni av fågelsång, ja, då flödar kreativiteten i min ateljé. Ett antal nya produkter finns redan på plats i butiken, bland annat unika necessärer med mina somriga baddamer. Därutöver ateljésydda väskor i vaxduk – perfekta för till exempel lunchlådan eller matsäcken på picknick i det gröna – som också fungerar toppen som necessär. Somliga modeller är till och med direkt lämpade för det, de som har blixtlås.

Nytt för våren är också mina läckra armband – enkla eller trippla – i två helt skilda material. De är båda handtillverkade, den ena modellen i läder och den andra i fransigt och fränt återvunnet jeanstyg. Ett måste att prova till solbrännan i vår och i sommar.

Flera nyheter dyker upp efterhand under våren. Låt mig här nämna något;

 

Drinkunderlägg Öland 4-pack varma tonerNya glasunderlägg
Inom kort dyker tre nya serier av drinkunderlägg upp i mitt sortiment. Gillar du mitt akvarellmåleri, så kommer du också att gilla dessa.

Jag har valt ut ett antal somriga akvarellmålningar ur min produktion, samstämda motiv som inbördes fungerar fint tillsammans. Dessa har jag låtit göra drinkunderlägg av. Den första serien kallar jag ”Ölandsmotiv” och den erbjuder måleri från alvar och kust, dimlandskap och väderkvarn, bygator och portvalv – så det här är genuint öländska motiv.

Den andra serien kallar jag ”Kor i öländskt landskap”. Sex härliga komotiv med doft av solkysst alvar, höga skyar och ljumma vindar fick ta plats på dessa glasunderlägg. De här motiven går utmärkt att kombinera med de öländska landskapen och blanda som man vill.

Drinkunderlägg Katter 4-pack

Den tredje serien kallar jag ”Katter” och är förstås tillägnad er alla hängivna kattälskare, för ni är många som besökt mig genom åren. Här bestämde jag mig för att måla nya akvareller just för ändamålet. Det blev sju nya kattmotiv. Inspirerande att måla – och verkligen rara blev de!

Du kan välja att köpa ett, två eller flera drinkunderlägg – och du väljer själv precis vilket eller vilka motiv just du vill ha på ditt bord.

Drinkunderläggen levereras till min butik omkring första maj, fast du kan redan nu förbeställa dem via min webbutik.

Annars ses vi självklart hos mig till Öland Spirar 10-13 maj.
Välkommen!

 

/ Anita Tingskull, konstnär och formgivare