Vinnare dragen i mitt konstlotteri!

Dragning i konstlotteriet hos Anita Tingskull

Vid KONSTRUNDANs öppnande släpptes tio konstlotter till försäljning i mitt galleri. Mycket folk strömmade till under helgen, som i år sammanföll med både årliga Loppiset i Södvik och sommarteatern Saxofonhallicken. Många människor rörde sig alltså i byn. När konstrundehelgen var slut låg endast en lott kvar i mitt galleri. Nu bommar jag ju inte igen efter konstrundan, utan fortsätter ha öppet varje vardag. Så på måndagen fanns två spekulanter på den sista lotten.
Läs mer om lotteriet här!

Dragning skedde så fort lotten blev såld och nu kan jag presentera vinnaren, nämligen;

Rosmarie Lundberg från Nynäshamn
STORT GRATTIS till dig!
Du är välkommen att handla valfri konst hos mig till ett värde av 1.000:-

Rätt svar på utslagsfrågan var förstås FORM ÖLAND!
Här kan du läsa mer om vår butik och förening! formoland.se

Du som blev utan vinst denna gång – kom ihåg att din lott är en liten originalakvarell du kan rama in. Och tack för att du deltog!